skip to Main Content

Filorga
Micro-Needling

micro-needling

Få slät hud, perfekt textur och lyster med micro-needling och NCTF från Filorga. Micro-needling är en avancerad nålningsteknik som skapar hundratals mikro-kanaler i huden där NCTF Vitamincocktail lättare kan absorberas av huden. Kombinationen av micro-needling och NCTF har flertalet anti-ageing effekter på din hud som mindre porer och rynkor, mer lyster och glow. Behandlingen passar alla hudtyper, även känslig hud då vi kan anpassa nålarnas behandlingsdjup och ge en skonsammare behandling.

hur

går behandlingen till?

En mikro-needling behandling är en fraktionerad nålningsteknik som skapar hundratals mikro-kanaler i huden som i sig själv stimulerar cellförnyelse, kollagen och elastin. Tillsammans med NCTF från Filorga ökar man effekten markant och ger huden all den energi och styrka som den behöver för att kunna minska fina linjer, ojämn hudtextur, akne/akne ärr, porer och försämrad lyster. Efter en behandling kan man vanligtvis återgå till normala aktiviteter, men rodnad kan uppstå och avta efter några timmar.

nctf

vitamincocktail

NCTF Vitamincocktail från Filorga är en unik produkt som ger din hud alla vitaminer och ingredienser som den behöver för att fungera. NCTF är framtagen genom medicinsk-estetisk forskning och har genomgått mängder med studier som bevisar dess höga effektivitet. NCTF innehåller hyaluronsyra + 53 aktiva ingredienser: Vitaminer, antioxidanter, koenzymer, mineraler, aminosyror och nukleinsyror. Genom studier har NCTF visat en förbättring på fina linjer med +72%, hudton +103% och fukt +132%.

vad

kan förbättras?

Med micro-needling och NCTF Vitamincocktail kan vi förbättra flertalet olika hudproblem:

Försämrad elasticitet
Fina linjer
Ojämn hudtextur & ton
Akne, akneärr & porer

Det rekommenderas att man genomgår 5 behandlingar för att uppnå bästa möjliga resultat. Vill du bibehålla resultaten bör du använda Filorga Skin Perfusion hudvård.

Back To Top