skip to Main Content

Ögonfrans
förlängning

fransa

Vill du slippa applicera mascara varje dag men ändå få den looken? Då är ögonfransförlängning något för dig. Med ögonfransförlängning blir du som vill ha ett naturligt eller ett mer dramatiskt utseende nöjd eftersom att det kan anpassas hur du vill med frans för frans tekniken. Ögonfransförlängning är ett hantverk så det är viktigt att du väljer någon som kan sin sak och har ett öga för estetik. Inför din behandling hos oss på Bellezza Clinic går vi tillsammans igenom vad du har för önskemål och förväntningar så att dina fransar blir precis som du har tänkt dig.

före

behandlingen

Inför en fransförlängning är det några saker man bör tänka på. Tvätta noggrant av smink från ögon och ansikte dagen innan och smörj in dig om du vill precis som vanligt, använd dock inga krämer med olja för nära dina fransar. Kom helt osminkad till oss. Vi går tillsammans igenom dina önskemål och kommer överens om en design som passar dig och dina ögon.

under

behandlingen

En fransförlängning är väldigt avslappnande och du kan till och med ta en liten tupplur. Behandlingen tar cirka 2 timmar. Vi arbetar med frans för frans tekniken och beroende på vad du vill ha för resultat kan kan välja mellan klassisk eller volym och flera olika storlekar. Vanligtvis brukar din behandlare välja ut rätt längder så att det anpassas efter dina befintliga fransar och ögon.

efter

behandlingen

Efter behandlingen finns det en del skötselråd du bör följa och vi kommer att informera dig om allt innan du går hem. Det viktigaste du bör tänka på är att inte tvätta ögonen dem närmsta 48 timmarna och inte bada bastu eller solarium. Använd alltid oljefri makeuprengöring samt ansiktskräm och låt fransarna få andas. Använd gärna en kam också så att dina fransar håller sig fina. Det varierar hur länge man får behålla sina fransar men vanligtvis håller dem i cirka 5 veckor och återbesök gör man efter 3-4 veckor.

Back To Top