skip to Main Content

Permanent
hårborttagning

harborttagning-bellezza

Bli av med oönskad hårväxt för gott med permanent hårborttagning. På Bellezza clinic arbetar vi med marknadens senaste metod som behandlar på tre olika djup för att passa alla hår- och hudtyper.
Hårborttagning med laser är en välutvecklad behandlingsmetod som ger bra resultat med minimal risk för bieffekter. För några år sedan var det omöjligt för alla att göra en hårborttagningsbehandling, men med den senaste teknologin är det möjligt att behandla grovt och tunnt hår, ljus och mörk hy på ett mycket mer effektivt sätt än tidigare.

före

behandlingen

Inför en permanent hårborttagningsbehandling är det viktigt att du inte äter medicin med ljuskänslighetsbiverkning, har aktiv herpes i behandlingsområdet eller har en infektion i kroppen. Vi behandlar inte heller dig som är gravid. Du är välkommen sen när barnet har kommit.

under

behandlingen

På Bellezza Clinic arbetar vi med Soprano Ice Platinum, en av marknadens senaste utrustningar. Soprano arbetar med tre olika våglängder (alexandrit, YAG och diodlaser) för att kunna behandla håret på tre olika djup med tre olika laservåglängder och eliminera det. Det innebär att vi kan behandla i stort sett alla hud- och hårtyper.

efter

behandlingen

Precis efter behandlingen kan det brännas och sticka lite men det är normalt och övergående. Tänk på att inte sola det behandlade området mellan behandlingarna. Det är också förbjudet att noppa, vaxa eller epilera området eftersom att man kan rubba hårets växtcykel och påverka behandlingen negativt.

Back To Top