skip to Main Content

Cryopen
Fryspenna

cryopen-bellezza

Har du godartade hudförändringar eller vårtor som du vill bli av med? Vi på Bellezza Clinic arbetar med Cryopen fryspenna som effektivt fryser och eliminerar oönskade hudfläckar på bara några sekunder med flytande dikväveoxid. Vi kan behandla hudfläckar på hela kroppen med millimeterprecision och utan att skada omgivande vävnad. Det bästa med Cryopen är att behandlingen går snabbt, utan smärta och du får snabba resultat!
Om du vill behandla leverfläckar är det viktigt att du har fått dem undersökta av en hudläkare innan.

hur

går det till?

Med Cryopen kan man behandla flera fläckar samtidigt. Oftast använder man en mall runt pricken som ska behandlas för att minimera risken för behandling av omgivande vävnad. När man fryser pricken blir den till en början vit, när den tinat brukar man frysa en gång till. Vi kan behandla fettknölar, hemangiom, pigment, vårtor, fibrom och åldersfläckar.

efter

behandlingen

Efter behandlingen kommer det sticka, svida och rodna, men detta är normalt. I enstaka fall kan även blåsbildning förekomma. Efter 3-5 dagar bildas en skorpa som faller bort av sig själv efter ca 1-2 veckor beroende på hur djupt vi har behandlat. Det är bra om man låter skorpan vara så att man inte riskerar att pigment bildas eller ärr. I vissa fall kan flera behandlingar behövas.

titta

hur det går till

Back To Top